Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας


facebook logo

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2016 ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το Παγκύπριο Γυμνάσιο και τα Μουσεία Παγκυπρίου Γυμνασίου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τίμησαν τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (18 Μαΐου) και την Ευρωπαϊκή Νύκτα Μουσείων (21 Μαΐου) με εκδηλώσεις, οι οποίες εντάχθηκαν από το Τμήμα Αρχαιοτήτων στο παγκύπριο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την περίσταση.

Στις 18 Μαΐου 2016 τα Μουσεία Παγκυπρίου Γυμνασίου παρέτειναν το ωράριό τους και δέκτηκαν επισκέπτες από τις 09.00 μέχρι τις 19.00. Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με μεγάλη επιτυχία στις 20 Μαΐου 2016 με την υπαίθρια, δημόσια προβολή της βραβευμένης κινηματογραφικής ταινίας «Ο Μύλος και ο Σταυρός» (“The Mill and the Cross”), μια διεθνή παραγωγή (2011, διάρκειας 92 λεπτών) σε σκηνοθεσία του Πολωνού σκηνοθέτη Λέχ Μαγιέβσκι (Lech Majewski). Η προβολή πραγματοποιήθηκε στις 19.30 στην αυλή του μουσείου, ενώ της προβολής προηγήθηκε σύντομη, δίγλωσση ξενάγηση στα Μουσεία Παγκυπρίου Γυμνασίου. Την προβολή πλαισίωνε περιοδική έκθεση πολωνικής αφίσας κινηματογράφου σε αυθεντικά αντίτυπα –μιας μοναδικής στο είδος της έκφρασης εφαρμοσμένης τέχνης.

Λίγα λόγια για την ταινία:
Η ταινία «Ο Μύλος και ο Σταυρός» ζωντανεύει την ελαιογραφία του μεγάλου φλαμανδού ζωγράφου Πίτερ Μπρούεγκελ του Πρεσβύτερου «Ο Χριστός Φέρων τον Σταυρό» (1564), μεταφέροντάς την στη μεγάλη οθόνη. Δεν πρόκειται για ντοκυμανταίρ σχετικά με το συγκεκριμένο έργο τέχνης, αλλά μια καθ’ όλα κινηματογραφική παραγωγή, βασισμένη όμως στον πίνακα και τους περίπου 500 πρωταγωνιστές του. Η μεστή κινηματογραφική εικόνα εμπλουτίστηκε με ζωγραφικά ντεκόρ και τη χρήση τρισδιάστατων ψηφιακών εφέ. Ως σύνθεση εικόνας και ήχου, η παρακολούθηση αυτής της ταινίας -που ταυτοχρόνως αποτελεί ένα φιλοσοφικό δοκίμιο- προσέφερε στους θεατές μια πρωτότυπη κινηματογραφική εμπειρία. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του κριτικού και ιστορικού τέχνης Michael Francis Gibson και σ΄αυτήν πρωταγωνιστούν οι Michael York, Charlotte Rampling, Rutger Hauer.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Πολωνίας στην Κύπρο, με την αρωγή και τη στήριξη της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας και του Επίτιμου Προξένου της Πολωνίας στην Κύπρο και παλαιού αποφοίτου του Παγκυπρίου Γυμνασίου, κυρίου Λουκή Παπαφιλίππου.

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Το Μουσικό Λύκειο Λευκωσίας και η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας διοργάνωσαν Διάσκεψη Τύπου, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, στην Αίθουσα Τελετών του Παγκυπρίου Γυμνασίου, με θέμα την παρουσίαση των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν εντός του 2016 με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από τη λειτουργία του Μουσικού Λυκείου Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης παρουσιάστηκε ο ψηφιακός δίσκος Κύπρος Θαλασσοφίλητη: Από τον Επιτάφιο στην Ανάσταση του οποίου συντελεστές είναι μαθητές, απόφοιτοι και καθηγητές του σχολείου και στον οποίο συμμετέχει φιλικά ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας. Τη Διάσκεψη συντόνισε ο Διευθυντής της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κ. Ανδρέας Παράσχος ενώ παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Κώστας Καδής, ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων κ. Φώτης Φωτίου, καθώς και ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας κ. Γιάννης Οικονομίδης.

Ο Yπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Κώστας Καδής εξήρε την ποιότητα, το υψηλό επίπεδο μουσικής παιδείας και την πολύπλευρη προσφορά που παρέχει ο θεσμός του Μουσικού Λυκείου. Αναφέρθηκε επίσης στην επέκταση του θεσμού με τη δημιουργία, φέτος, τριών Μουσικών Γυμνασίων στη Λεμεσό, τη Λάρνακα και την Ελεύθερη Αμμόχωστο με προοπτική το εγχείρημα αυτό να επεκταθεί πολύ σύντομα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων κ. Φώτης Φωτίου αναφέρθηκε στην ανάγκη οριστικής επίλυσης του προβλήματος των αγνοουμένων χαιρετίζοντας ταυτόχρονα την συμπερίληψη στον ψηφιακό δίσκο Κύπρος Θαλασσοφίλητη: Από τον Επιτάφιο στην Ανάσταση της τριλογίας «Είμαστεν Αγνοούμενοι που Πάππον ως Αγγόνιν» σε στίχους του δημοσιογράφου Ανδρέα Παράσχου.

Ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας κ. Γιάννης Οικονομίδης στο δικό του χαιρετισμό τόνισε ότι η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια αυτή επιχορηγεί τον ψηφιακό δίσκο με το ποσό των 2000 ευρώ και δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει να στηρίζει τον πολύ πετυχημένο θεσμό του Μουσικού Σχολείου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού όπως το πράττουν τα τελευταία 10 χρόνια.

Ο Επόπτης του Μουσικού Λυκείου Λευκωσίας κ. Χρίστος Χριστοφόρου παρουσίασε τις 10 εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εντός του 2016 με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από τη λειτουργία του σχολείου αναφέροντας ταυτόχρονα ότι στόχος των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη του πολύπλευρου και πολυσχιδούς έργου που επιτελείται στο Μουσικό Λύκειο Λευκωσίας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει συναυλίες μαθητών, καθηγητών και αποφοίτων του σχολείου, βραδιές κλασικής κιθάρας και κλασικού τραγουδιού, συνάντηση βυζαντινών χορωδιών καθώς και μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στο Ελληνικό Τραγούδι.

ekdilosi-pagkyprio-gymnasio-1ekdilosi-pagkyprio-gymnasio-1 (2)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΕΙΟΥ

                                                                                                              ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                                                                               Το Δημοτικό Σχολείο «ΕΛΕΝΕΙΟΝ»
                                                                                      η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας
                                                                         ο Σύνδεσμος Γονέων Ελενείου και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ελενείου
                                                                                           σας προσκαλούν στην εκδήλωση για τα

                                                                            90 χρόνια επιτυχημένης εκπαιδευτικής πορείας 1925 - 2015
                                                                          τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 στις 8.00 μ.μ. στην αυλή του Σχολείου

                                                                     Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού
                                                                                                            κ. Κώστα Καδή

                                                                                                                                                    Θα ακολουθήσει δεξίωση

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2015 - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Τα Μουσεία Παγκυπρίου Γυμνασίου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Frederick, τιμούν τη φετινή Διεθνή Ημέρα Μουσείων με την έκθεση «Rambling Forms», τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015, στις 19:00.

Στην έκθεση συμμετέχουν φοιτητές του Πανεπιστήμιου Frederick από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA Καλές Τέχνες: Σύγχρονες Εικαστικές Προσεγγίσεις. Συμμετέχουν οι φοιτήτριες Έμιλυ Αβρααμίδου, Ρεβέκκα Γεωργίου, Μαρία Γρηγορίου, Βικτώρια Λεωνίδου, Κατερίνα Νεοφυτίδου, Μισέλ Παντελή, Ιωάννα Χειμώνα και Άννα Μαρία Χαραλάμπους. Τα έργα δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος Χώρος και Εκθεσιακές Πρακτικές, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών/τριών Χουρίκ Τοροσιάν, Βίκυς Περικλέους και Παναγιώτη Μιχαήλ.

Η εικαστική αυτή πρόταση προτείνεται υπό μορφή μελέτης-εγκατάστασης. Στα πλαίσια της επαναπροσεγγίζονται, εξετάζονται εκ νέου και βρίσκουν εφαρμογή προβληματικές παραγωγής και αξιοποίησης σύγχρονων εικαστικών πρακτικών στους χώρους των Μουσείων του Παγκυπρίου Γυμνασίου. Ο Boris Groys, στο κείμενό του «Politics of Installation» (2009) επισημαίνει την ανάγκη κατανόησης της «σύγχρονης τέχνης πρωτίστως ως εκθεσιακής πρακτικής» θέτοντας ένα καίριο ερώτημα: «Αφού δεν υπάρχει πλέον διαχωρισμός μεταξύ παραγωγής και έκθεσης του σύγχρονου εικαστικού έργου, πώς είναι δυνατόν να υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ του ρόλου του καλλιτέχνη και του επιμελητή;» Ο ίδιος υποστηρίζει πως αυτό είναι ακόμη δυνατό μέσα από την επαναδιαπραγμάτευση του δημόσιου εκθεσιακού χώρου από τον καλλιτέχνη, επιχειρώντας ο ίδιος την «ιδιωτικοποίηση» του. Στο επιχείρημα του περί πολιτικών της εγκατάστασης στο χώρο, μέσω των οποίων αναπτύσσονται φορείς και εδραιώνονται μηχανισμοί «εκδημοκρατικοποίησης» του (χώρου), ο Groys συμπεραίνει ότι δημιουργούνται προϋποθέσεις και ανοίγματα για άλλες αφηγήσεις πέραν της κυρίαρχης.

Ζητήματα αυτού του είδους επαναπροσεγγίζουν οι φοιτητές μέσα από τα έργα που εκθέτουν στα Μουσεία του Παγκυπρίου Γυμνασίου. Η εικαστική αυτή πρόταση, υποκείμενη σε ένα καθόλα σύγχρονο κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο, αναμοχλεύει ιστορίες, γεγονότα ή συμβάντα, αθέατα ή θεατά. Δημιουργικά ερείσματα, εντάσεις μα και αξιώσεις εγγράφονται στις πρακτικές των φοιτητών. Μια νέα θέαση του χώρου, του Μουσείου δηλαδή, των εκθεμάτων και των συλλογών επιχειρείται αφήνοντας να απορρεύσουν διατάξεις, παραστάσεις και συσχετισμοί άκρως εννοιολογικοί. Ο Αντρέ Μπρετόν στη «Νάντια» (1928) υποστηρίζει πως η αντιληπτική ευρύτητα στον άνθρωπο του επιτρέπει να παρατηρεί, να μελετά και να αντιλαμβάνεται τα αντικείμενα, πέρα και έξω από πλαίσια που μοιάζουν στερεότυπα ή δεδομένα. Ο γάλλος σουρεαλιστής μιλά για νέες διατάξεις, παραθέσεις ή καταχωρήσεις που επιτρέπουν σε εκθέματα ή άλλα αντικείμενα να εμφορούνται με νοήματα ή και συμβολισμούς πρωτόγνωρους. Τις δεδομένες θέσεις των πραγμάτων (τις εκθεσιακές) και άλλες που αποτελούν καρπό μιας συλλογιστικής απόληξης επιχειρούν οι φοιτητές να συνταιριάξουν, δίνοντας έργα που ορίζουν το αντιληπτό ως κάτι που προσφέρεται και επιζητά ανάγνωση και θέαση στη βάση του προσωπικού βιώματος.

Επίσης, το Σάββατο, 16 Μαΐου 2015, τα Μουσεία Παγκυπρίου Γυμνασίου θα παραμείνουν ανοικτά για το κοινό από τις 09:00 μέχρι τις 19:00, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις στους επισκέπτες (στην ελληνική: 16:00, 17:00, στην αγγλική: 18:00).


ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 *
Τα Μουσεία ΠαγκυπρίουΓυμνασίου θα παραμείνουν ανοικτά μεταξύ των ωρών 09:00 και 19:00. Είσοδος δωρεάν.
* Ξενάγηση: στην ελληνική - 16:οο, 17:00, στην αγγλική - 18:00

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015
*Εγκαίνια έκθεσης «Rambling Forms» στις 19:00. (Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Ιουνίου 2015)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πραγματοποιήθηκε ενημερωτικό σεμινάριο για την «Υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων στα κυλικεία και υποχρεώσεις των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων» που πραγματοποίησε η Εφορεία σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, την Παρασκευή 28/11/14 στην αίθουσα προβολών του Λυκείου Παλουριώτισσας.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Το ενημερωτικό σεμινάριο για το σωστό καθάρισμα των χώρων και την αποτροπή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών για τις καθαρίστριες και Σχολικούς Βοηθούς Νηπιαγωγείων, που έγινε την Πέμπτη 13/11/14 στην αίθουσα τελετών του Παγκυπρίου Γυμνασίου από την Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας συμμετείχε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με άγημα του Λυκείου Παλουριώτισσας και σημαιοφόρους τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Οικονομίδη και τα Μέλη κ. Κυριάκο Φωτιάδη και κ. Κώστα Κακουλλή.ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Την Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας σε συνεργασία με το Ακριτικό Σωματείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας, τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, με μία σεμνή εκδήλωση, που οργάνωσαν στο Οίκημα του Σωματείου.

Ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, κ. Δημήτρης Ταλιαδώρος, Φιλόλογος, Ιστορικός – Μελετητής, ο οποίος μέσα από την ομιλία του, αναφέρθηκε στις μεγάλες θυσίες του Ελληνικού λαού, ενάντια στους βάρβαρους κατακτητές, Ιταλούς και Γερμανούς, που για άλλη μια φορά απέδειξε το μεγαλείο της ψυχής του, θυσιάζοντας τα πάντα για το μεγάλο αγαθό, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Εφορείας, κ. Γιάννης Οικονομίδης και ο Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Μάριος Μαυρίκος.

Συγκίνηση προκάλεσαν με την απαγγελία τους τα αδέλφια Αλέξανδρος και Γεωργία Γιασεμή, μαθητές του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου, αλλά και ομάδα μαθητών/τριών της χορωδίας του Παγκυπρίου Γυμνασίου, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας τους κας Σταύρης Κοτσώνη, που ενθουσίασαν τους παρευρισκομένους με την άψογη ερμηνεία τους και έδωσαν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στην εκδήλωση.ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 29/09/2014 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ»

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Παγκυπρίου Γυμνασίου και η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας (στα πλαίσια των εορτασμών για τα 120 χρόνια της) σε συνεργασία με το ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, διοργάνωσαν εκδήλωση στην αυλή του Παγκυπρίου Γυμνασίου, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, στις 7.00 μ.μ., με τίτλο «Μια νύχτα με Φεγγάρι». Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα Καδή.Πριν από την εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις, για όσους επιθυμούσαν, στην Κρύπτη του Παγκυπρίου Γυμνασίου (5:00 μ.μ. μέχρι 6:00 μ.μ.) και στα Μουσεία του Παγκυπρίου Γυμνασίου (6:00 μ.μ. μέχρι 7:00 μ.μ.).

Χαιρετισμός Προέδρου 
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΘΕΜΕΛΙΟΥ ΛΙΘΟΥ (27/02/2013)

Πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2013, η Τελετή Κατάθεσης του Θεμέλιου Λίθου της αίθουσας εκδηλώσεων του Γυμνασίου Διανέλλου & Θεοδότου Λευκωσίας από τον τέως Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργο Δημοσθένους.

Προσφώνηση κσι καλωσόρισμα Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού στην εκδήλωση
Ομιλία Διευθυντή Γυμνασίου Διανέλλου & Θεοδότου, κ. Ευαγόρα Καραγιώργη
Ομιλία Προέδρου της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας, κ. Γιάννη Οικονομίδη

Διαβάστε περισσότερα: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΘΕΜΕΛΙΟΥ ΛΙΘΟΥ (27/02/2013)

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (21-12-2012)